Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00): +47 (0) 23960614
Open Filters Close Filters

Egenskaper
Side 1 fra 6

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


205 55 r16 Helårsdekk

205 55 r16 helårsdekk: velg fra øverste hylle

Leter du etter nye 205 55 r16 helårsdekk som passer for kjøretøyet, kjørestilen og ikke minst økonomien din? Da er du velkommen inn på Tirendo.no. Vi er stole av å presentere et innholdsrikt utvalg av kvalitetsdekk, tilgjengelig i et bredt spekter av priser. Alle fortjener å kjøre rundt med sikre og pålitelige dekk, og derfor har vi gjort store anstrengelser for å velge ut noe for enhver smak. Du finner blant annet disse populære modellene, bare for å nevne noen:

  • Star Performer SPTS AS
  • Fulda MultiControl
  • Michelin CrossClimate +
Du kan enkelt filtrere søket etter 205 55 r16 helårsdekk ytterligere ved å huke av for ønsket merke, egenskaper og pris. Da finner vi frem til kompatible bildekk som samsvarer med kravene dine. Enten du vil ha premium-dekk, f.eks. fra Pirelli eller Goodyear, eller kvalitet til lave priser, som CST og Goodride, finner du garantert noe passende i nettbutikken vår. Ta gjerne en titt på EUs dekkmerking for å sjekke at egenskapene samsvarer med bruksforholdene.

Vi sender ut dine nye 205 55 r16 helårsdekk gratis, samt gir deg mulighet til gratis retur. Du kan velge å bruke en av våre monteringspartnere skulle du trenge litt hjelp, eller vi kan sende kjøpet ditt rett hjem til deg. Vi anbefaler at du utfører regelmessige inspeksjoner, uansett om du bytter dekk selv eller på verksted, for å sikre at hjulene på kjøretøyet alltid er i god stand. Med det i tankene, er det bare å kjøre av sted og nyte de nye bildekkene dine!


x

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon

Tirendo.no benytter informasjonskapsler for å gi deg en best mulig opplevelse på nettsiden vår. Ved bruk av siden vår godtar du bruk av informasjonskapsler.

OK Mer informasjon