/

Mickey Thompson dekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Rett fra Mickey Thompson til deg!

Siden 1963 har Mickey Thompson dekk alltid vært en entusiast-merkevare. Den klassiske dekkprodusenten har vært i forkant når det gjelder dragracing og offroad. Dekk fra Mickey Thompson er verdenskjent for sine innovative produkter, som stadig overrasker med nye forbedringer innenfor bilverdens ulike områder.

I dag kan du utstyre alt fra en by maskin til en offroad stein crawler med legendariske hjul og dekk fra Mickey Thompson. Vi har Mickey Thompsons omfattende samling av hjul og hjultilbehør, ytelse og offroad-dekk og dekk rør.

Når det gjelder offroad dekk kan man nevne blant annet Baja Pro, spesielt designet for å fungere optimalt for ørkenracing. Baja Pro har godt grep selv når det går raskt. Den holdbarheten er noe som Mickey Thompson alltid har verdsatt, og dette dekket er intet unntak. Baja ATZ P3 har en unik ""hybrid"" - design mellom et terreng og slam terreng for å gi deg det grepet du trenger for dine opplevelser og den glatte turen for å få deg nedover veien i komfort.

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.