Kundestøtte (ma–fr: 07:00–22:00):
+47 (0) 23960614

Egenskaper


Vis alle dekk i valgt størrelse
Side 1 fra 17
Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt. Norge.

(1) Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Kumho 4x4 dekk

Aggressive terrenggående dekk for ekstrem kjøring!

Hver mann bør ha en hobby eller lidenskap som å oppfylle sin fritid effektivt. Dette er et generelt faktum at bare et lite antall mennesker i verden oppfatter. Å kjøre på en 4-hjulsdrift og delta i løpene krever en hengiven sjåfør og eier, noen som kjenner sitt kjøretøy godt. Derfor du er en eventyrlystig person og nyter i terreng kjøring og camping i vill natur langt borte fra sivilisasjonen, trenger du holdbare dekk som vil leve lang tid og vil bli effektive når det gjelder vann evakuering. Redusert risiko for vannplanlegging er kjempe viktig i regnfulle områdene. Kumho dekkprodusenten har designert flere tøffe 4x4 dekk for robuste lettelastebiler som Jeep Wrangler og Toyota Land Cruiser. Viste du at Kumho dekkprodusent har mer enn 50 års langt erfarenhet i dekklagning.

Kumho 4x4 dekkene er ideelle for 4x4-føreren som krever mer ytelse på veien. På nesten den første plassen er selvfølgelig eksepsjonell selvrensende og trekkraft, for fremragende ytelse i gjørme og på bergarter. Når det gjelder Kumho 4x4 dekk, det finns mange modeller som vil passe til SUV-en din, som KL71, KL78 eller Kumho Road Venture AT51 og mange flere. Dekkmodellen Kumho Road Venture AT KL78 er moderne All Terreng dekk for lette lastebiler og har veldig høyt bremse- og håndteringsytelse. Dekket er kjent etter aggressiv design og optimalisert for terreng kjøring med minimal slitasje. Alle Kumho 4x4 har ekstra beskyttelse mot punktering, kutt og skrubbing og optimal trekkraft på mykt terreng som gir overraskende komfort på veien. Likevel er de lette å håndtere i verken våte eller tørre terreng.

Tirendo.no har et stort utvalg av holdbare Kumho dekk, og det til svært lave priser. I tillegg byr Tirendo.no på effektiv og gratis frakt av alt du bestiller og hele 14 dagers returrett. Det kan jo være du har bestilt feil, og da fikser vi det helt problemfritt. Vi har også felger som passer til din nye SUV! Velkommen innom for en hyggelig handel!


x
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK