/

Yokohama Helårsdekk

søk etter størrelse: 3 resultater - tilbud per side:

Detaljer

Legg til produkt for sammenligning

Priser inkluderer MVA og levering innen Norge

Yokohama Geolandar A/T (G015)
Yokohama
P225/70 R15 100T OWL

Sesong

All terrain-dekk

Helårsdekk
tilgjengelig
Rullemotstand E Våtgrep C Støyutslipp 70dB
DEX:
kun 2.041,00 Kr
Gratis frakt ved bestilling av minst 2 varer.
tilgjengelig
Detaljer
Gratis levering**
Leveringstid 7 virkedager***
Vis alle dekk i valgt størrelse
Cooper Discoverer AT3 Sport 2
Cooper
225/70 R15 100T OWL

Sesong

All terrain-dekk

Helårsdekk
tilgjengelig
Rullemotstand D Våtgrep C Støyutslipp 72dB
DEX:
Kundenes meninger:
(1)
(1)

Reifentest.com

kun 1.581,00 Kr
Gratis frakt ved bestilling av minst 2 varer.
tilgjengelig
Detaljer
Gratis levering**
Leveringstid 7 virkedager***
General GRABBER AT3
General
General GRABBER AT3
225/70 R15 100T

Sesong

All terrain-dekk

Helårsdekk
tilgjengelig
Rullemotstand E Våtgrep D Støyutslipp 72dB
DEX:
kun 1.765,00 Kr
Gratis frakt ved bestilling av minst 2 varer.
tilgjengelig
Detaljer
Gratis levering**
Leveringstid 7 virkedager***
Det er 3 fra 3 dekk
Artikler på side

*Hvis listeprisen finnes, er det netto kalkulasjonspris til undersøkelse av salgspriser mellom dekkprodusenter og forhandlere. Det dreier seg ikke om salgspris som blir betalt eller vanligvis blir betalt.

**Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
***Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.

Yokohama helårsdekk: kvalitet til knallgode priser

Hvis du helst vil slippe å skifte dekk et par ganger i året, og klima- og bruksforholdene tillater det, er Yokohama helårsdekk et smart valg. Her på Tirendo.no finner du populære modeller til attraktive priser, tilgjengelige i mange ulike dekkdimensjoner. Dekkmerket Yokohama er verdenskjent innen motorsport, men tilbyr kvalitetsdekk til de fleste typer kjøretøy. Enten du trenger bildekk eller motorsykkeldekk, har Yokohama noe som passer for omtrent enhver kjørestil. Det gjelder også for deg som skal ut i terrenget. Trenger du robuste og slitesterke 4x4 dekk som tar deg med på nye eventyr, både av og på veien, er Yokohama helårsdekk til SUV et ypperlig valg.

Blant sortimentet vårt finner du f.eks. Yokohama Geolandar A/T G015, utviklet spesielt for crossovere/SUVer og lette lastebiler. Med disse på kjøretøyet ditt, kjører du like godt på motorveien som gjennom terreng. Dekkmønsteret er utviklet med EdgeTec som bidrar til å fjerne gjørme og grus effektivt, og forbedrer dermed grepet betraktelig. Gummiblandingen holder seg smidig i svært varierte temperaturområder, og solide «bitekanter» gjør at du får god trekkraft året rundt. Ettersom Yokohama helårsdekk som dette er svært robuste, er de også slitasjebestandige. Dekkmønsteret yter godt gjennom hele driftslevetiden.

Nye dekk, fiks ferdig levert: overlat grovarbeidet til oss

Vi kan levere dine nye Yokohama helårsdekk direkte til en av våre monteringspartnere, dersom du ønsker hjelp til montering. Da slipper du å måtte frakte dekkene dit selv, og sparer både tid og anstrengelser. Alt du behøver å gjøre er å velge et verksted nær deg, booke et passende tidspunkt og møte opp når du skal. Vi leverer kjøpet ditt i løpet av noen få dager, slik at du ikke trenger å vente så veldig lenge før kjøretøyet er klar for action. Med over 10 000 dekk på lager, står vi klar til å behandle ordren kjapt. Du trenger heller ikke å tenke på frakten, den spanderer vi.

Før du kjører av sted med de nye dekkene dine, ønsker vi å gi deg et lite tips. For å få produktene til å vare lengst mulig, bør du gjøre regelmessig vedlikehold til en del av hverdagsrutinen. Ved å utføre noen få, enkle grep, som å kontrollere dekktrykk og sjekke tilstanden på dekkene, øker du sikkerheten samt får dekkene til å vare lengst mulig. Med dette i tankene, er det bare ønske deg en riktig god kjøretur!

Nyhetsbrev

Bli den første til å få vite om nye produkter, eksklusive tilbud og kampanjer. Meld deg på nyhetsbrevet til Tirendo.no nå, og få
5 euro rabatt på ditt neste kjøp av dekk.

Minimum bestillingsverdi 150 euro, kun gyldig en gang.