Nankang
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Nankang

Nankang Toursport XR611 205/60 R13 86H

Nankang

Nankang Toursport XR611 205/60 R13 86H

Nankang - Nyskapende dekkprodusent fra Taiwan. Produkter med høy yteevne inntil 20 tommer. Her får du svært mye for pengene.

Dekkstørrelse: 205/60 R13 86H 
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: H: Godkjent opp til 210 km/h
EAN: 4712487538490
Artikelnummer: R-123326
Dekkmerke: Rullemotstand E Våtgrep C Støyutslipp 71dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
1.154,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Ofte kjøpt sammen:
  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Nankang TOURSPORT XR611

Nankang XR611 er et godt dekk for helårskjøring. Det er utformet med ytelsesverdi i tankene, med en optimal balanse mellom trekkraft og rullemostand for å forbedre drivstoffeffektiviteten. XR611 er dessuten designet for å vare lenger. Det inkluderer et neste generasjons seipedesign som gir mange gripekanter for å øke trekkraften og bremseeffektiviteten. Med XR611 kan du forvente en komfortabel kjøretur, en sporty ytelse og et elegant design. Nankang XR611 er et smart kjøp for dagens sjåfører.

  • H & V-klassifisert mønster for et stort bruksområde.
  • Vinklet sliteblokk og spor som forbedrer trekkraften og kjøreegenskapene på vått føre.
  • Fire omkretsspor som gir økt trekkraft og svingeegenskaper.
  • En støyreduserende, variabel slitebane gir en rolig og behagelig tur.
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Nankang
Sesong
Modell Toursport XR611
Dimension 205/60 R13 86H
Bredde 205
Dækkets profil 60
Construction type R
Dekkstørrelse 13
Last indeks 86
Fartsindeks (H)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK