Michelin

Michelin Bib-Mousse Enduro (M14)

Finne din

Bib-Mousse Enduro (M14)

her!

Dekkpunktering er ikke hindring i motorsykkel race med Michelin M14 Bib-Mousse!

Motorsykkel ryttere er veldig opptatt av kjøretøyet sitt og liker å ta vare på det, men dekkpunktering kan gjøre veldig store skader eller funksjonsfeil til motorsykkelen. Det er noen ting ingen kan forutsi. Når du er en seriøs motorsykkelfører, må du være oppdatert med den nyeste teknologi utviklingene i motorsykkel bransjen. Anbefalt for terreng motorsykler er Michelin M14 Bib-Mousse inne dekk som vil gi deg balansert kjøring opplevelse. Misforståelse er at det er slange, mens det gjør slik jobb og er brukt som inne dekk for motorsykler. Dekket er designert for Enduro, Rally og Motocross og gir fremragende trekkraft og håndtering. Michelin M14 Bib-Mousse dekk er laget av en spesiell gummi sammensetning som er konstruert for terrengkonkurranse bruk ved hastigheter opp til 130 km/h. Den opprinnelige dekkmodellen var laget og utviklet for Dakar-rallyet, har Michelin Bib Mousse blitt kjent i helle verden som den ultimate innen flatt-forebyggingen.

Michelin, den franske dekkprodusenten, er særlig kjent etter kvalitet dekklagning og avanserte dekkmodeller. De har vært i dekk bransjen siden 1889 og i dag er de andre største dekkprodusenten i verden. Sin erfarenhet og tekniske kunnskaper har de brukt i den moderne dekklagning prosessen. Hvis du vil ha en spennende tur på motorsykkel gjennom ujevnt terreng eller delta i race trenger du enestående og holdbare dekk. Michelin M14 Bib-Mousse har en ny formulering for en enda lengre levetid og bedre håndtering. Men ikke glem at det kan aldri bli brukt i hverdags kjøring, dekket er designet for terrengs løp.

Kjøp flotte Michelin dekk nå hos Tirendo.no og få dem levert etter få dager. Både levering og en eventuell retur er helt gratis for alle våre kunder, uansett bestilling. Handle i dag og opplev gleden av en kjøretur med nye dekk fra Michelin! Sjekk våre kjempe spennende prisene og tilbud hos Tirendo.no!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK