/

215 75 17.5 Lastebildekk

Søket ditt ga dessverre ingen resultater. Endre søkeparametrene dine for å finne produkter.  You can search by car model

Bredt utvalg av laste- og varebildekk i dimensjonen 215/75 17.5

Når det kommer til arbeidskjøretøy, er det viktig med god pålitelighet og egenskaper som er tilpasset klima- og kjøreforhold. Vil du komme deg frem til rett tid, enten det snør, regner eller veiene fryser til, må du ha egnede lastebil- og varebildekk. Det viktigste er at egenskapene matcher driftsforholdene. Vinterdekk er dårlig egnet på sommerstid for eksempel, fordi gummiblandingen er optimalisert til å holde seg myk i kuldegrader. Når det er varmt ute, blir gummien rett og slett altfor myk, og bremselengden økes. Trenger du noe for vinterstid, finner du kvalitetsmodeller til rimelige priser fra Goodride, Fullrun og Windpower. I motstatt ende av prisskalaen finner du Pirelli, Continental og Bridgestone, bare for å nevne noen.

Trenger du 215/75 17.5 sommerdekk eller helårsdekk, har du mange å velge blant. Har du en bestemt favoritt, f.eks. modeller fra budsjettvennlige Matador eller avanserte Dunlop, kan du bruke søkesystemet til å filtrere etter merke. Er du åpen for nye forslag, kan du se over våre anbefalinger eller bla gjennom listen. Spesifiserer du pris, sesong og andre egenskaper, får du bare frem forslag som er aktuell for deg.

Trenger du lastebildekk i størrelsen 215/75 17.5, har du truffet blink her på Tirendo.no. Vi tilbyr små og store dekkmerker, alle kjent for god kvalitet, til svært gunstige priser. I tillegg til å spare penger på selve produktene, dekker vi fraktkostnaden og gir deg mulighet til å returnere kjøpet gratis innen 14 dager.

Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.