BKT

BKT MP 513

Fra7.290,00 Krper dekk
Finne din

MP 513

her!

Bestem deg for holdbare BKT MP 513 dekk!

Feltarbeidsperioden nærmer seg, og tiden er at traktoren skal være klar til kjøring og dyrkning. Dette kraftige kjøretøyet med over 150 hestekrefter krever fire like trygge og slitesterke dekk. Når det gjelder utvalg av store og tøffe traktor dekk, er det viktig å vite belastnings indeks eller som vi sier bære evne og selvfølgelig dekks dimensjon. Hvis du er på utkikk etter dekk for dine kraftige kjøretøy, for eksempel John Deere, CaseIH, Kubota, David Brown, Deutz-Fahr i Massey Ferguson, de kjente traktormerkene, deretter BKT-dekk med stort utvalg av størrelser og modeller, er det riktige valget for de.

En stor indisk dekkprodusenten som brukes i gruvedrift, jordforbedring, landbruk og hagearbeid er BKT. De har spesialisert sin egen dekkproduksjon til de industridekkene og dekk til jordbruksmaskiner som traktor, tilhengeren eller tresker og så videre. BKT MP 513 dekkene har flere funksjoner og er forsterket med stålbelter mellom gummi blandingen. Samtidig er de dekkene holdbare og tøffe, designet og konstruert å bære tunge belastninger opp til 2240 kg ved høye hastigheter som 90 km/t. BKT MP 513 dekk er forsterket og har lengre levetid og likevel den fleksibel designen gir en mer behagelig tur. Takket være trekk- og selvrensende egenskapene har dekkene veldig godt bruk på myk jord. Når vinter nærmer seg og feltjobber kommer til en slutt, er det godt å ha et dekk som en BKT MP 513 dekk som du kan stole på.

Tirendo.no er enestående online dekkbutikken som har meget stort utvalg av BKT dekk for dine kjøretøy, som traktor, tilhengere, gressklipper og slik. Besøk oss allerede i dag og få dekkene fra BKT levert på døra. For at dekkene skal holde seg best mulig, yte optimalt og vare lenge er det viktig at de har felger som passer til. Dette finner du også enkelt hos oss ved å bruke vår søkefunksjon. Legg inn modell og finn de helt rette dekkene til ditt kjøretøy. Tirendo.no gir gratis frakt, lave priser og 14 dagers åpent kjøp. Sjekk våre lave priser!

  • Jevn og komfortabel
  • Bestill enkelt og praktisk med gratis frakt
  • Velg din dekkstørrelse og lagre i dag!
Gratis levering
Vi ønsker å gjøre ditt kjøp så enkelt som mulig, det er derfor alle bestillinger leveres gratis.**
30 dagers returrett
Hvis du ikke er fornøyd med bestillingen, kan du sende den tilbake innen 30 dager.
Direkte på døra
Vi skal levere dekk direkte hjem til deg innen 2-5 virkedager , gratis og klar til å bli montert.**
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK