Sport Maxx Race 2
Dunlop
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Dunlop

Dunlop Sport Maxx Race 2 325/30 ZR21 (108Y) XL N1

Dunlop

Dunlop Sport Maxx Race 2 325/30 ZR21 (108Y) XL N1

Dunlop - Dekkprodusent fra Japan. Et kvalitetsprodukt i høyere priskategori.

Dekkstørrelse: 325/30 ZR21 (108Y) XL N1 
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: (Y): Godkjent vairāk nekā 301 km/h
EAN: 5452000714077
Artikelnummer: R-346783
Dekkmerke: Rullemotstand E Våtgrep E Støyutslipp 72dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
4.131,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Sport Maxx Race 2

Et førsteklasses sportsdekk som gir utmerket ytelse på tørt underlag

  • Intenst veigrep på tørt underlag
  • Balanserte svingegenskaper ved høye G-krefter
  • Presis styring
  • Utmerket stabilitet i høye hastigheter

Spesielle tverrforbindelser i første dekkspor
Med inspirasjon hentet fra støttestrukturer i naturen, øker tverrforbindelsene stivheten i dekksporet uten at det må tilsettes mer gummi. Dette skaper et sportsdekk som er stivt, men lett og gir optimal hastighet og ytelse.

Dekkblanding utledet av løpsdekk
Den spesielle dekkblandingen, basert på løpsdekk, varmes raskere opp enn vanlige dekkblandinger, noe som øker friksjonen mellom dekk og veibane og gir bedre grep og mindre slitasje.

Hybridoverlegg med aramid
Dette sportsdekket har et hybridoverlegg laget med aramidfibre som holder en konstant kontaktflate mot veien i alle hastigheter. Dette gir bedre langsiktig stabilitet selv under svært dynamiske kjøreforhold.

Optimalisert dekkontur
Ved å optimalisere den sirkulære formen på dette høyytelsesdekket oppnår Dunlop forbedret stivhet og rullestyrke. Takket være den nøye balanserte trykkfordelingen på tvers av dekkets fotavtrykk får du bedre feedback i svinger og forbedret styrepresisjon.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Dunlop
Sesong
Modell Sport Maxx Race 2
Dimension 325/30 ZR21 (108Y) XL N1
Bredde 325
Dækkets profil 30
Construction type ZR
Dekkstørrelse 21
Last indeks 108
Fartsindeks ((Y))
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK