Continental
Merk: Prisene gjelder for dekk uten felg. Dekkmønsteret kan variere, avhengig av dekkdimensjonene.
Continental

Continental VanContact Ultra 225/70 R15C 112/110S 8PR

Continental

Continental VanContact Ultra 225/70 R15C 112/110S 8PR

Continental - Konstruert i Tyskland, Continental tilbyr premium dekk med optimal bremseevne og sikkerhet.

Dekkstørrelse
225/70 R15C 112/110S 8PR 
tilgjengelighet:
tilgjengelig
Dekk:
SommerdekkSo
Hastighet:
S: Godkjent opp til 180 km/h
EAN:
4019238093490
Artikelnummer:
R-470261
Dekkmerke:
DEX:
EU
European Production
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
2.232 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
Gratis levering*
Leveringstid 7 virkedager**
14 dagers returrett
Vi samarbeider med mer enn 450 verksteder

Legg til produkt for sammenligning

  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Laget for å vare.

Like pålitelig som din beste medarbeider.
Akkurat som enhver vellykket bedrift har som mål å bygge langvarige relasjoner, er målet vårt å være ved din side så lenge som mulig. Det er derfor vi har utviklet VanContact™ Ultra – et dekk du mest sannsynlig vil bruke lang tid med. Tykkere gummiklosser og en sliteribbe som strekker seg rundt hele siden av dekket stabiliserer hele sideveggen. Disse funksjonene sikrer dens høye holdbarhet og reduserer sannsynligheten for skader på kantstein. Så forbered deg på å ikke bekymre deg for å kjøpe nye dekk på veldig, veldig, veldig lang tid.

Endre mening - ikke dekkene dine.
Siden vi vet at du mest sannsynlig har andre prioriteringer enn å måtte tenke på dekkene på flåtekjøretøyene dine, kom vi opp med et helt nytt, ekstremt slitesterkt sammensatt konsept skreddersydd for kravene til varebiler. Ved å bruke såkalte funksjonaliserte polymerer, var vi i stand til å oppnå bemerkelsesverdig rullemotstand, høy robusthet og samtidig gi utmerket våtgrep – noe som gir deg friheten til å tenke på å flytte virksomheten din fremover i stedet for å bytte dekk på flåten din.

Mil etter mil.
Da vi utviklet VanContact™ Ultra, hadde vi som mål å gi deg et dekk som er i stand til å ta deg mye oftere fra hvilken som helst A til hvilken som helst B. For å kunne levere utmerket kjørelengde, skapte vi et nytt lukket mønsterdesign med færre og mindre sideveis riller i skulderribben. Resultatet: en større kontaktflate mellom dekket og veien, noe som reduserer den spesifikke slitasjen i mønsteret samt veistøy. Vel, siden det ikke er noe mer å forklare, ønsker vi deg bare en hyggelig og rolig tid mellom mange flere A-er og B-er.

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EUs dekkmerking / effektivitetsklasser

EU har innført EU-dekkmerking etter forordning (nr. 1222/2009) som er identisk og bindende for alle EU-land. Den gjelder for dekk til personbil, dekk til lette nyttekjøretøy og dekk til tunge nyttekjøretøy produsert etter 01.07.2012.

Tre forskjellige områder er testet: rullemotstand, våtgrep og rullestøyen som dekket forårsaker på veien.

Følgende påvirkes ikke av EU-dekkmerket: regummierte dekk, profesjonelle terrengdekk, racingdekk, dekk med tilleggsutstyr for å forbedre trekkraften (som piggdekk), type-T nøddekk, spesialdekk for montering på kjøretøy som først ble registrert før 1. oktober 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t og dekk til felger med en nominell diameter på 254 mm eller mindre eller 635 mm eller mer.

Med denne forskriften søker EU å oppnå målet om å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i veitrafikken, samt å øke trafikksikkerheten på den ene siden, og på den annen siden å gi forbrukerne større produktgjennomsiktighet og samtidig gi et aktivt bidrag til kunders beslutningsprosess.

Allerede under innarbeidingen kritiserer eksperter det faktum at EU-dekkmerket dessverre bare viser noen få produktegenskaper. Bortsett fra rullemotstand, våtgrep og rullestøy, som er hovedfokus for EU-dekkmerkingen, har dekk flere viktige og sikkerhetsrelevante produktegenskaper som vannplaningsegenskaper, kjørestabilitet, levetid, bremsegenskaper på tørre og våte veier, ytelse under vinterforhold osv.

Dekkprodusenter påpeker at testresultater fra ulike institusjoner og tidsskrifter fortsatt er et viktig informasjonsmedium for sluttbrukeren. Disse testene fokuserer vanligvis på flere sikkerhetsrelevante produktegenskaper enn til EUs standardkvalifikasjoner for dekkmerking, som alltid er viktig for sluttkunden.

Merke Continental
Modell VanContact Ultra
Dimension 225/70 R15C 112/110S 8PR
Bredde 225
Dækkets profil 70
Construction type R
Dekkstørrelse 15
Last indeks 112/110
Fartsindeks (S)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
*Prisene gjelder per stykk og inkluderer MVA og frakt innen fastlands-Norge, med mindre annet er angitt.
**Mer enn 90 % av ordrene våre leveres til kunden innen angitt leveringstid.


Nyhetsbrev

Meld deg på nyhetsbrevet nå og få alltid de siste nyhetene og beste tilbudene rett i din e-postadresse.