HSC 1
Continental
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Continental

Continental HSC 1 385/65 R22.5 164K XL

Continental - Konstruert i Tyskland, Continental tilbyr premium dekk med optimal bremseevne og sikkerhet.

Dekkstørrelse: 385/65 R22.5 164K XL 
tilgjengelighet: begrenset lagerbeholdning
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: K: Godkjent opp til 110 km/h
EAN: 4019238518610
Artikelnummer: R-213147
Dekkmerke: Rullemotstand C Våtgrep C Støyutslipp 73dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
15.071,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner
• maksimal motstandskraft mot skader og fremragende kjørelengde, takket være ny gummiblanding og profil for kjøring på og utenfor vei.
• fint avstemt for bruk på og utenfor vei. Dekkmønster med enten fire riller (80-serien) eller tre riller (standard tverrprofil).
• velegnet for regummiering med robust struktur takket være forsterket base og stabil stamme.
• meget gode styreegenskaper på alle underlag.
EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Continental
Sesong
Modell HSC 1
Dimension 385/65 R22.5 164K XL
Bredde 385
Dækkets profil 65
Construction type R
Dekkstørrelse 22.5
Last indeks 164
Fartsindeks (K)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK