Bridgestone
Vennligst merk: Dekkene leveres uten felger
(Felgen på bildet er kun for illustrering.)
Bridgestone

Bridgestone Turanza ER 300A Ecopia RFT 195/55 R16 87V *, runflat

Bridgestone

Bridgestone Turanza ER 300A Ecopia RFT 195/55 R16 87V *, runflat

Bridgestone - Dekkprodusent fra Japan, produserer dekk til formel 1. Kvalitetsprodukt i høyere priskategori.

Dekkstørrelse: 195/55 R16 87V *, runflat 
tilgjengelighet: tilgjengelig
Dekk: SommerdekkSo
Hastighet: V: Godkjent opp til 240 km/h
EAN: 3286340742511
Artikelnummer: R-271814
Dekkmerke: Rullemotstand C Våtgrep B Støyutslipp 69dB
DEX:
Ved spørsmål eller bekymringer er du velkommen til å kontakte oss på support​@tirendo.no
kun
1.607,00 Kr
Pris per vare, inkl. MVA
  • Beskrivelse
  • Dekkmerke
  • Tekniske spesifikasjoner

Turanza - naturlig harmoni Selv de lengste reisene er nå en lek takket være den perfekte balansen mellom oppførelse, stabilitet og kjøreglede. Turanza ER300 solide konstruksjon og den høyeste grad av slitebane teknologien leverer fremragende stabilitet og styrerespons gjennom de tøffeste forhold. Ecopia: et tegn av respekt for miljø Nå kan du nyte overlegen dekkoppførelse og garanterte nivåer av sikkerhet uten at det går på miljøet. Bridgestone dekkene som er merket med Ecopia betegnelsen tilbyr lav rullemotstand for utmerket drivstofføkonomi og mindre CO2-utslipp. Finn ut mer om Bridgestone Turanza ER300 Ecopia dekk ... Avansert dekkmønster, optimalisert for jevn, rolig og effektiv oppførelse Svingende spor design for rask drenering og overlegen trekkraft på våt veibane Silica-forsterket konstruksjon for overlegen handling og drivstofføkonomi Slank, stilig, moderne design Turanza ER300 er tilgjengelig i standard, Run Flat og Ecopia modeller.

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

EU Dekk Etikett og effektivitet Klasser

Den europeiske union under CE 1222/2009, har krevde at alle dekk produsert etter datoen 1. juli 2012 for biler og varebiler inkluderer standard EU Dekk Etiketter å klassifisere dem etter tre ytelsesegenskaper:drivstoffeffektivitet klassifisert fra A til G,grep på vått underlag klassifisert fra A til G, og støyemisjon i desibel.

Kategorier av dekk som er upåvirket av denne reguleringen omfatter: regummierte dekk, profesjonelle off-road dekk, racing / sport bildekk, samt visse typer dekk som er utformet for å forbedre trekkraft som piggdekk, T-type temporære reservedekk, dekk for biler bygget før 1990, dekk med en maksimal tillatt hastighet på 80 km/t, dekk for felger med diameter mindre eller lik 254 mm eller større eller lik 635 mm.
Denne etiketten er beregnet på den ene siden å fremme økonomisk og økologisk effektivitet i trafikken, samt øke trafikksikkerheten, og på den annen side for å hjelpe forbrukerne å velge riktige dekk ved å sikre en viss grad av produkt åpenhet.

Likevel har etiketten blitt kritisert for bare å vise et svært begrenset antall egenskaper. Fagfolk hevder at dekkene har mange flere funksjoner som er viktige og relevante for trafikksikkerhet, inkludert men ikke begrenset til vannplaning egenskaper, kjørestabilitet, levetid, produktegenskaper på våte og tørre veier andre enn grep på vått underlag, egenskaper på snø.
Dekk produsenter tyder på at testresultatene fra ulike institusjoner og bransjebladene bør forbli en svært viktig kilde for informasjon for forbrukeren, fordi de fokuserer på og vurdere et bredt utvalg av dekk egenskaper og funksjoner.

Merke Bridgestone
Sesong
Modell Turanza ER 300A Ecopia RFT
Dimension 195/55 R16 87V *, runflat
Bredde 195
Dækkets profil 55
Construction type R
Dekkstørrelse 16
Last indeks 87
Fartsindeks (V)
With/Without Valve (TT/TL) Dekk krever slange
M/C Nei
Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK