Biltilbehør

Alt til bilen din

  • Levering av tilbehør
    For ordre på mer enn €50 tilbys gratis frakt. Ellers tilkommer en kostnad på €3,90 per ordre. Returfrakt er gratis.
  • 30 dagers returrett
    Hvis du ikke er fornøyd med ordren din kan du sende den tilbake til oss innen 30 dager, helt kostnadsfritt.
  • Sikker betaling
    Vi garanterer sikker betaling med SSL-sertifikat, uansett betalingsmetode.

Økt kjøreglede med det riktige biltilbehøret

Tilbehør til bilen din gjør det mye enklere å kjøre, og det bidrar dessuten i stor grad til økt sikkerhet. Uansett om det er snakk om refleksvester, snøkjettinger eller xenon-lykter, tilbyr vi et stort utvalg av biltilbehør som passer i ulike situasjoner. Vi byr på produkter fra velkjente produsenter, også som originalutstyr.

Optimale forberedelser for lengre turer

I seksjonen bil og tilbehør finner du alt du trenger for å forberede deg til lengre turer. Her kan du for eksempel kjøpe kjølebager for å transportere mat om sommeren med lavt energiforbruk. Solskjerming eller reisebager er andre nyttige produkter for kjøreturen.

I tillegg til nyttige tilbehør til kjøreturen, tilbyr vi også en rekke produkter til de velfortjente pausene. Du kan beskytte bilen fra elementene eller skitt fra insekter med bildeksel som enkelt kan trekkes over bilen din.

Innvendig biltilbehør

Du kan også finne nyttig biltilbehør til kupeen. Hva med nye setetrekk? Ved kontinuerlig bruk bør disse byttes etter en viss tid. Om vinteren er det dessuten veldig komfortabelt med oppvarmede setetrekk, slik at du slipper å sette deg i et kaldt sete hver morgen.

Godt vedlikehold forlenger levetiden

FBiler er alltid utsatt for skiftende værforhold. Korrosjon og rust er bilens hovedtrusler, og disse kan raskt skade bilen din. Tirendo tilbyr et omfattende utvalg av biltilbehør for å bekjempe disse problemene, som kan hjelpe deg med å ta vare på bilen din. Våre vedlikeholdsprodukter med høyt innhold av voks beskytter lakken på bilen uten å etterlate striper eller skraper. Låsavrimer, understellsbehandling og vedlikehold for elektronikk er perfekt å ta med på tur, og kan enkelt oppbevares i bilen.

Tekstil-, interiør og kupérensere bidrar til å vedlikeholde interiøret og beskytte det mot nye flekker, samtidig som det avgir en god duft. Rengjøring og vedlikehold er enklere med det riktige tilbehøret, for eksempel med svamper og poleringsmaskiner i høy kvalitet.

Ingenting fungerer uten olje

For å minimere slitasje og friksjon, anbefales det at man bruker ulike oljer og tilsetningsstoffer. De beskytter mot slam og korrosjon, og forlenger dermed levetiden til bilen og de individuelle komponentene. Utvalget av biltilbehør inkluderer girolje for enklere girbytte, motorolje for smøring og tilsetningsstoffer for å forbedre flyteevnen.

Biltilbehør for feilfrie dekk og hjul

Tirendo tilbyr også et stort utvalg av tilbehør for dekk og hjul. Dekkene er det eneste kontaktpunktet mellom kjøretøyet og veien, og bør derfor alltid være i topp tilstand. Først da kan de bidra til sjåførens og passasjerenes sikkerhet.

I tillegg er hjulkapsler veldig nyttige for å beskytte felger fra steinflis og slag. På grunn av dette tilbyr vi et utvalg av veldesignede deksler fra kjente produsenter.

For å lagre sommer- og vinterdekk på en trygg måte, inkluderer utvalget vårt også utstyr for optimal dekklagring. Dette utstyret forhindrer deformering, selv ved trykkfall. I tillegg er det helt nødvendig å ha en nødsett i bilen slik at dekkene kan byttes eller fikses i nødsituasjoner.

Unngå bekymringer gjennom de ulike sesongene med riktig biltilbehør!

Gjør bilferien så behagelig som mulig:

Steg 1: Installer soldeksler på bakvinduene for å beskytte barn eller dyr mot uønsket blending. I butikken vår finner du klassiske deksler med et stilig pandadesign som ser bra ut i en hvilken som helst bil.

Steg 2: Kjøl deg ned! For å unngå å bli for varm under lange turer, er det lurt å installere en kjølebag. Du kan fylle den med drikke av eget valg, og kanskje også litt snacks for å sørge for at du og barna får en mer behagelig tur.

Steg 3: Fyll takboksen! For å unngå å overbelaste bilen din kan du bruke en takboks. Sørg for at du ikke fyller den helt opp; det beste er å fylle den jevnt, men ikke for full. I tillegg må du sørge for å kjøre i henhold til fartsgrensen som gjelder for takboksen.

Forbered bilen din på vinteren nå!

Det kan være ganske tungvint å kjøre som vinteren. Vinduer og dører kan raskt fryse, og snø på vinduene kan i stor grad begrense sikten. Ved å bruke det riktige biltilbehøret, som avrimer, isskraper og antifrys, kan du gå vinteren i møte på en mer avslappet måte.

Gjør et bidrag mot sikkerheten


Ifølge det britiske samferdselsdepartementet, oppstod mer enn 180 000 skader på grunn av bilulykker på britiske veier i 2015. I tillegg til at det påkrevd å ha et nødsett i bilen, er det helt nødvendig for å kunne gjøre det som trengs i en nødsituasjon. I tillegg tilbyr vi biltilbehør som starthjelp og nødverktøy for når bilen bryter sammen. Beskytt passasjerene dine og deg selv. Ulykker kan skje raskt, og kan av og til ikke unngås.

Vi bruker cookies. Ved å bruke nettsiden sier du ja til deres anvendelse.
OK